In Transport & industrie7 april 20223 Minuten

Waarom de Opel Movano perfect geschikt is voor je business in Zeeland

Heb je een business in Zeeland en ben je op zoek naar een bestelbus waarmee je jouw klanten kunt bedienen? […]

Opel Movano

Heb je een business in Zeeland en ben je op zoek naar een bestelbus waarmee je jouw klanten kunt bedienen? Dan komt de Opel Movano zeker voor je in aanmerking. Dit is immers een bus voor iedere klus. We doelen hiermee op het feit dat de Opel Movano in zoveel varianten verkrijgbaar is dat je altijd wel een model vindt die volledig aansluit op jouw wensen.

Even voorstellen: Opel Movano

De kans is groot dat we de Opel Movano niet aan je hoeven voor te stellen. Het model bestaat immers al een geruime tijd maar is in de beginperiode onder de naam Renault Master op de markt gebracht. Deze keuze was het gevolg van een samenwerking tussen Renault en Opel waar ook Nissan bij betrokken was. De Opel Movano is sinds 2011 onder deze naam op de markt verschenen als doorontwikkeling op de genoemde Renault Master. Het resultaat mag er wezen. De Opel Movano is een zeer praktische bestelbus met prima rijeigenschappen. De inrichting van de Movano kun je omschrijven als ergonomisch, comfortabel en vooral praktisch, iets waar je als ondernemer uiteraard precies naar op zoek bent. Een ander belangrijk punt om te overwegen om een nieuw model of een Opel Movano occasion aan te schaffen is de prijsstelling. Als je een vergelijking maakt met andere bestelwagens, kom je al snel tot de conclusie dat er aan de Movano een gunstig prijskaartje hangt.

Veelzijdige keuzemogelijkheden in Opel Movano modellen

De keuze om een Opel Movano aan te schaffen om je klanten in Zeeland te bedienen, is slechts een eerste stap in het traject. Er is hierin immers zeer veel te kiezen. Het model wordt aangeboden in vier lengtes en drie hoogtes, met laadbak, dubbele cabine of als personenbus. De Opel Movano modellen zijn verkrijgbaar als automaat of met een handgeschakelde versnellingsbak. Ook met betrekking tot de inhoud van de dieselmotoren heb je zeer veel opties en ja, ook de Opel Movano is een model dat toekomstgericht is. Als je de keuze maakt voor een nieuw model kun je kiezen voor de Opel Movano-e. Als je op zoek bent naar een tweedehands Opel Movano zul je merken dat het ruime tweedehands aanbod voornamelijk bestaat uit handgeschakelde exemplaren met dieselmotoren. De meeste occasions zijn wit van kleur en voorzien van een enkele rij stoelen. De motoren genereren 115 tot 150 pk. Heb je andere wensen? Kijk dan zeker eens rond bij een gespecialiseerde aanbieder want zoals aangegeven, de Opel Movano is een bus die geschikt is voor iedere klus.

 

Dit bericht delen