In Sustainability, Transport & industrie10 februari 20231 Minuten

Sandee Groen: ontzorgt van A tot Z in groenvoorziening

Overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en recreatiebedrijven, maar ook voor particulieren: Sandee Groen is de duurzame totaaloplossing op het gebied van groen(beheer), […]

Jan Puntwest

Overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en recreatiebedrijven, maar ook voor particulieren: Sandee Groen is de duurzame totaaloplossing op het gebied van groen(beheer), terrein- en projectinrichting en watervoorziening door heel Nederland.

“Wij willen een onmisbare partner zijn waarbij we van A tot Z meedenken in de groenvoorziening, dat gaat van het ontwerp, tot de aanleg en het onderhoud”, zegt algemeen directeur Jan Sandee. “Onze expertise gaat van tuinaanleg en gladheidbestrijding tot meerjarige onderhoudsplannen en aanlegprojecten.”

Bij Sandee Groen staat innovatie en maatwerk hoog in het vaandel. Zo denkt het bedrijf mee in oplossingen voor klimaatverandering, zowel voor particulieren als bedrijven. Jan: “We kijken bijvoorbeeld naar verschillende manieren om water te kunnen hergebruiken, zoals met behulp van groendaken.” Ook voor het Zeeuwse havengebied ziet Sandee mogelijkheden. “Vergroening ziet er niet alleen vriendelijker uit, de groene longen van de bomen pakken ook veel fijnstof weg en dat is ook nog eens goed voor de gezondheid. Je kunt ook verschillende kanten op met wateropslag en beplanting afdekken met gesnipperd olifantengras, waarmee je weer enorm goed bezig bent in CO2-reductie.”

www.sandee.nl | T. 0113 37 27 38 | Kamperland

Dit bericht delen