In Economie, Finance, Marketing, Tech12 januari 20211 Minuten

Mcomm introduceert: social media via webshop

Mcomm | marketing&communicatie uit Goes heeft een nieuwe dienst gelanceerd: gesponsorde berichten op social mediakanalen via een webshop. Veel ondernemers […]

Mcomm | marketing&communicatie uit Goes heeft een nieuwe dienst gelanceerd: gesponsorde berichten op social mediakanalen via een webshop.
Veel ondernemers kampen met vacatures die lastig te vervullen zijn, of willen een noviteit communiceren. Mcomm heeft de kennis en expertise in huis om de juiste doelgroep bij die vacature of dienst te vinden.
Maar ook een particulier die bijvoorbeeld z’n auto wil verkopen kan gebruik maken van de expertise van dit (online) marketingbureau.

Het werkt heel eenvoudig: ga naar https://www.mcomm.nl/product/social-media-campagne/  en maak uw keuze: Facebook /Instagram /LinkedIn of een combinatie. Vervolgens heeft u nog een aantal keuzes: de regio waarin u wilt adverteren, de startdatum en de periode. Na deze keuzes te hebben ingevuld ziet u direct de kosten. Vervolgens kunt u uw bestelling plaatsen en wordt uw bestelling verwerkt.

‘Wij zien regelmatig dat bedrijven vacatures plaatsen op hun eigen timeline. Daarmee bereiken ze dus alleen die mensen die het bedrijf al kennen’, aldus eigenaar Marco van Belle. ‘Wij denken dat dit tegen geringe kosten veel beter kan. Tegelijkertijd horen wij in onze omgeving van particulieren die iets willen verkopen maar dat dit niet lukt. Met onze webshop zoeken wij de klanten op in plaats van dat de klant naar het product op zoek moet.

Wij hopen hiermee klanten op een makkelijke manier van dienst te kunnen zijn’.

Mcomm
Website
0118 – 650987

12-1-2021
Bron: persbericht per mail

Dit bericht delen