Arie-Geert Jongeneel

Arie-Geert Jongeneel

BSIEC staat voor Be Successful, Improve Each Contact. Verkrijg meer zakelijk en persoonlijk succes door te bouwen aan sterkere relaties.

Weet jij dat jouw wijze van communiceren tot ergernis en stress kan leiden? Ben jij je bewust van de impact van jouw communicatie en wat dat kan doen bij de ander?

Besef jij dat we veelal denken en leren, schrijven, spreken en reageren vanuit onze eigen voorkeuren, omdat we ons daar comfortabel bij voelen, maar dat je dan veelal geen aansluiting hebt op de ander?
Bedenk dat niet iedereen hetzelfde is. Leer adaptief te communiceren om verbinding te krijgen met iedereen, zelfs met mensen waar je van nature geen klik hebt.

Hoe dit kan? Door te observeren, want dan kom je veel van de persoonlijkheid van de ander te weten.
Met PCM (Process Communication Model), ’s werelds belangrijkste gedragsobservatie- en communicatietool, leer je wat werkt om echt contact te maken. Je ontdekt welke wijze van motivering of aansturing effectief is. Je kan voorspellen hoe zo iemand zich onder druk gaat gedragen en wat je kan doen en ook moet doen om negatief stressgedrag om te buigen in positief contact en nog veel meer. Verwonder jezelf en leer ook de verschillen in mensen ontdekken. Alleen zo voorkom je dat jezelf niet gehoord en begrepen voelt.

In de door BSIEC verzorgde praktijkgerichte workshops, communicatieve vaardigheids-, sales-, leiderschaps- en teamtrainingen, via open inschrijving of incompany, komen al dit soort zaken, gekoppeld aan PCM, aan de orde.
Ook kan de focus van de trainingen naar behoefte worden ingevuld. Te denken valt aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden of onderlinge samenwerking, het reduceren van uitval en ziekteverzuim, het werken aan leiderschapsontwikkeling of het werken aan duurzame klantrelaties.

Logo-BSIEC Word
Terug naar leden