NBC logo

NAC Business Club

Het NAC Zaken platform is speciaal gemaakt om de sponsors van de mooiste club van Nederland te verbinden. Een mooi podium voor jouw onderneming, een plek waar je het laatste zakelijk nieuws uit de regio leest, met exclusieve content en een agenda voor alle events van de NAC Business Club.

Als sponsor van NAC ben je onderdeel van een familie. En met het NAC Zakelijk Platform is het nog makkelijk om contact te leggen met elkaar. Zoek collega-sponsors via het smoelenboek, lees het laatste zakelijk nieuws en bekijk upcoming netwerkevents. Allemaal op één plek, onder je vingertoppen.

Ondernemen is een sport
Dat NAC een grote en loyale achterban heeft staat buiten kijf. Daarbij kent de club ook een groot zakelijk netwerk dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het afgelopen seizoen telde de NAC Business Club ruim 550 sponsoren.

Ook buiten wedstrijddagen biedt de Business Club exclusieve mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij de leden in contact komen met elkaar. Elk evenement kent een eigen setting, van formele lunches, diners en bedrijfsbezoeken tot informele reizen en sportieve activiteiten. Daarnaast wordt ieder seizoen afgetrapt middels een gezellige kick-off.