Incomme HR- & Salarisexperts nu ook in Zeeland!

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”] Incomme breidt verder uit met een vestiging in Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd op […]

Incomme HR

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Incomme breidt verder uit met een vestiging in Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van HR software, salarisadministratie en salarisverwerking en richt zich met name op Zeeuwse accountants, administratiekantoren en HR professionals. Daarnaast biedt Incomme financieel bedrijfsadvies en het tijdelijk detacheren van ervaren personeelsadviseurs en salarisadministrateurs binnen organisaties.

 

Het bewezen concept voor groei? Niet de klant alles uit handen nemen, maar hem helpen om zoveel mogelijk zelf te doen. Dankzij automatisering van personeelsprocessen kan dat en blijven bedrijven “in-control” over hun eigen personeelsdata. Eenvoudig routinematig werk wordt geautomatiseerd en zo krijgt je meer zicht en controle op onderhanden processen en cijfers. Op het gebied van automatisering weet Incomme wat er te koop is, welke systemen je het beste met elkaar kunt koppelen en wat het beste past bij welk type organisatie. Incomme begeleidt het totale proces; van de keuze voor een pakket en de implementatie tot training van medewerkers.

 

Zeeuwse HR- en salarisconsultant
Jan Willem Poortvliet van Incomme Zeeland is een ervaren salarisexpert. 22 jaar lang stond hij klaar voor talloze werkgevers met vraagstukken op het gebied van personeel, HR, arbeidsrecht en salaris. Met zijn participatie in Incomme Zuidwest maakt hij de stap naar zelfstandigheid en van salarisexpert naar consultant. Vanuit Middelburg gaat hij de Zeeuwse klanten bedienen. Vol enthousiasme staat hij klaar om Zeeuwse bedrijven kennis te laten maken met de propositie van Incomme. “Ik kijk ernaar uit om een optimaal personeelsproces neer te zetten bij klanten. Van de keuze voor een systeem tot de implementatie en support.” Hij kan daarbij rekenen op de ondersteuning van alle faciliteiten, kennis en collega’s van de Incomme-vestiging in Waalwijk. Het voordeel is dat hij geen lange afstanden hoeft te overbruggen, waardoor hij makkelijk kan schakelen met de plaatselijke klanten en de lijnen kort kan houden. Jan Willem is een geboren en getogen Zeeuw. Hij kent de mentaliteit en spreekt dezelfde taal.

Bekijk onderstaande acties

Incomme Zuidwest is een samenwerking tussen Incomme-oprichter Koert van Loon en salarisconsultant Jan Willem Poortvliet. Op 1 mei 2021 is de vestiging in Zeeland geopend. In Zeeland blijkt meer dan voldoende ruimte voor het Incomme-concept. Daarom zijn de twee nu een samenwerking aangegaan om het ook in de regio zuidwest uit te rollen. Jan Willem wordt het gezicht van Incomme Zuidwest en zal vanuit Middelburg de Zeeuwse klanten gaan bedienen. Hij kan daarbij rekenen op de ondersteuning van alle faciliteiten, kennis en collega’s van de Incomme-vestiging in Waalwijk.

 

Wil jij het maximale halen uit NMBRS en Loket.nl?Kun jij besparen op jouw HR? Doe de gratis HR autmation scan

Wordt het tijd om grip te krijgen op de uren van jouw medewerkers? (probeer 1 maand het meest flexibele personeelsplanningssysteem van dit moment)
Is jouw HR proces helemaal up to date?
Doe een gratis HR “APK” scan

(voor accountants en bedrijven)

           

16/7/2021 | 13.24 uur[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Dit bericht delen