Event

ZB Online Netwerkbijeenkomst

Datum03-06-2021


Dit event is al geweest!
Meld je hier aan voor het event van Jouw Event Partners in Hulst op 13 juli 2021.

Donderdag 3 juni vindt er van 19.00 uur tot 20.30 uur weer een online netwerkbijeenkomst plaats. Luister naar inspirerende sprekers en ga actief netwerken met ondernemers in Zeeland!

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €27,50 (incl. btw & servicekosten). Je kunt je hier aanmelden.

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Terug naar ZB netwerkevents

Meer informatie over dit event

Bekijk hier het programma

18.30Digitale inloop
19.00
Opening
door Marc Volleman en Tim van den Berg
19.05
Netwerken (2 x 6 minuten)
Uit elkaar in kleine break-out rooms. Alle gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers
19.20Talkshow 1 “Innoveren en investeren in Coronatijd”
Er zijn bedrijven die in coronatijd durven te investeren. In de Horeca! Spannend? Paul Huges van TEAM Leisure vertelt over het nieuwe Hotel De Timmerfabriek.
19.35
Netwerken (2 x 6 minuten)
Opnieuw 2 contacten leggen met mede-ondernemers
19.50
Talkshow 2 “Wat was waardevol in Coronatijd?’
Ronald van der Hart inspireert ons met het belang van netwerken. Dat doet hij aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe hij zijn netwerk heeft benut in het bijzondere afgelopen jaar.William Korstanje van De Pooter Personeelsdiensten heeft de ontwikkelingen aangegrepen om strategische beslissingen te maken en ondertussen het bedrijf draaiende te houden, ondanks een flinke vraaguitval. Ook hij deelt graag de uitdagingen waar hij voor heeft gestaan en hoe hij daarmee om is gegaan.
20.05
Netwerken (2 x 6 minuten)
Nog één keer matchen we je met minimaal 2 andere netwerkers
20.20
Talkshow 3 “Hoogtepunten in Coronatijd”
We sluiten af met bedrijven die hoogtepunten hebben beleefd tijdens Corona. Martijn van Eerden (Q-Aviation) vertelt hoe hij de Pioniersprijs in de wacht heeft gesleept. Netwerklid Janine Tazelaar heeft het bekende bedrijf Appelaere uitgebreid met een nieuw drankje: de Druivelare.
20.35Afsluiting

Aanwezigen

 • Marieke de Bruijckere
 • Erwin hotting
 • Anita van Agtmaal
 • Ritchie bosma
 • Karin Bustraan
 • Kees Griep
 • arjen bareman
 • Johan Jansen
 • daniela verwilligen
 • Gerard Basset
 • Rones Wielinga
 • Peter Koeman
 • Kees Griep
 • Marco van Dijke
 • Bianca Goede
 • Jan Willem de Hoop
 • Jan-Kees Duvekot
 • Frans De Vos
 • Jarno Zwemer
 • Jeroen van Oijen
 • Marloes Rooijackers
 • Marcel Janse

Introducees

 • Carlo de Smit
 • Angelique Legters
 • Eline van Hal
 • Femke van Driessen

Dit zijn onze sprekers

Ronald van der Hart – Totaalbouw Zeeland

Ronald van der Hart (Totaalbouw Zeeland) is een bekend gezicht binnen ons netwerk en ondernemend Zeeland. En dat komt omdat hij actief bezig is zijn netwerk. Dat is voor hem persoonlijk enorm waardevol gebleken in de afgelopen moeilijke periode. Hij zegt zelf er uren over te kunnen vertellen. Wij dagen hem uit om in gesprek van een kwartier de highlights met ons te delen.

Alvast een spoiler-alert: Niet Dippen maar Dimmen. Wat dat dan weer te betekenen heeft…

William Korstanje – De Pooter BMZ

William Korstanje (De Pooter Personeelsdiensten) heeft een bijzonder jaar achter de rug. 20% vraaguitval is een flinke en onverwachtse tegenvaller. Hij heeft die kansen aangegrepen om met zijn team zijn bedrijfsstrategie opnieuw onder de loep te nemen en vernieuwingen in te zetten. En natuurlijk ondertussen die crisis nog managen. Een jaar -en ongetwijfeld veel leerervaringen- verder deelt hij zijn bevindingen.

Paul Huges – TEAM Leisure BV (onderdeel van TEAMforREAL BV)

TEAMforREAL is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe concept: Hotel De Timmerfabriek. De Timmerfabriek wordt omgetoverd tot een fantastisch, bruisend 4-sterren-plus City hotel met een grote variëteit aan verblijfsmogelijkheden. Van knusse, luxe hotelkamers tot stoere loftappartementen en van compacte businessunits tot een uitzonderlijk ruim penthouse.

Paul Huges is partner, accelerator & business developer van onder andere dit project. Hij kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. En die ideeën gaat hij met ons delen in gesprek met Marc Volleman.

TEAMforREAL is specialist in de ontwikkeling, marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten en woningprojecten in Nederland en het Caribisch gebied.

Dát zijn wij. Vastgoedprofessionals met alle disciplines in huis om vastgoedprojecten succesvol te ontwikkelen en op de markt te brengen. Met eigen projecten en met regelmaat ook in opdracht van grondeigenaren, investeerders en andere vastgoedprofessionals.

Dat doen we met onze specialty teams; TEAM Concepts, onze creatieve broedplaats en projectontwikkeling organisatie. TEAM Leisure en TEAM Coral Estate Sales zijn onze marketing- en verkooporganisaties. Herkenbaar professioneel, gepassioneerd en vol toewijding. Betrouwbaar, creatief en altijd met focus op resultaat.

Het netwerk van TEAMforREAL is groot. Relaties die onze zorgvuldig opgebouwde reputatie kennen en weten dat afspraak bij ons ook écht afspraak is. Verbindend, scherp en met focus. Zonder de plezierige omgang uit het oog te verliezen. Want dat is wat TEAMforREAL kenmerkt: op prettige wijze een project of verkooptraject tot stand brengen.

Kortom, Property with a Smile

Bekijk hier de factsheet: Hotel De Timmerfabriek

Brochure Hotel De Timmerfabriek

Janine Tazelaar – Appelaere

Janine Tazelaar is een bekende binnen ons netwerk. De Appelaere is één van de eerste ZB Netwerkleden en wat hebben ze toch een mooi bedrijf. Dat is nu weer uitgebreid: de Druivelaere is geboren. Janine deelt haar verhaal over de ‘fruitige ontwikkelingen’.

Martijn van Eerden – Q-Aviation

Martijn van Eerden is mede-oprichter van Q-Aviation. Dit jonge bedrijf opereert wereldwijd in een hele specifieke niche-markt: de productie en verkoop van verlichting voor Helipads & Helidecks. Innovatief, verbazingwekkend snel groeiend en nu ook beloond: recent hebben zij de Zeeuwse PioniersPrijs 2021 gewonnen. Hoe hebben zij die mooie prijs in de wacht gesleept? Martijn doet zijn verhaal aan tafel met Marc Volleman.

Aanmelden voor dit event?

De netwerkbijeenkomst is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). De bijeenkomst is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Meld je hier aan.

Let op: heb je specifieke eet-wensen als vegetarisch, veganistisch of allergieën? Geef dit dan uiterlijk een week van tevoren door aan Zeeland Business. Daarna kunnen wij niet meer garanderen hieraan te kunnen voldoen i.v.m. inkoop.