netwerkevent landgoed twistvliet

ZB Netwerkbijeenkomst bij Landgoed Twistvliet

Datum14-06-2022


De 4e netwerkbijeenkomst staat gepland op 14 juni en vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk; Landgoed Twistvliet. Je kunt aansluiten bij een heerlijk buffet, verder zal de avond worden gevuld met leuke sprekers, wie dat zijn maken we later bekend.

Landgoed Twistvliet is het enige landgoed met recreatieboerderij op Walcheren in Zeeland. De naam Twistvliet is een samenvoeging van Twist = vlucht en vliet = terp. Vroeger was Twistvliet een statige buitenplaats. Later werd het gebruikt als boerderij. Tegenwoordig is het Landgoed in oude luister hersteld en wordt het gekenmerkt door de Engelse/Schotse stijl.

Dé locatie om leuke herinneringen te maken! Kom jij ook?

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Terug naar ZB netwerkevents

Meer informatie over dit event

Bekijk hier het programma

17.30Inloop met welkomstdrankje
18.00Opening
18.15Voorgerecht (zalm carpaccio)
18.40ZB Talk met Wilfried Dries
19.00Buffet vis, vlees, vega
20.00Dessert
20.30Workshop door Lianne de Visser
20.50Netwerkborrel
21.30Afsluiting
Introducees
  • Eelco Franckaert – Company of Sports
  • Tineke Franckaert – Tineke Interieur Design
  • Waldy van de Walle – Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest Nederland
  • Ricardo Kooman – YUR Advocaten
  • Michelle Altena – Balans Vastgoedbeheer B.V.
  • Anne Kluijfhout – Buro89
  • Rene Wisse – DC en LS B.V.
  • Joris Maljaars – Sigma Personeelsdiensten

Dit zijn onze sprekers

Wilfried Dries – Dries Sales Support

Ja.. en nu klanten?!
Hoe kom je aan klanten? En hoe zorg je ervoor dat je deze aan je bindt.
Hoe maak je jouw klanten ambassadeurs?

Wilfried Dries van Dries Sales Support neemt je mee in de ideale klantreis. En vertelt hoe je jouw klanten meeneemt in de meest soepele klantreis. Maar ook hoe je jouw eerste klanten gaat vinden en hoe jij jouw klanten omdoopt tot ambassadeurs van jouw product en dienst.

Over Dries Sales Support
Dries Sales Support, kortweg Driesss, is opgericht door Wilfried Dries. Een sales professional met meer dan 25 jaar ervaring. Hij leerde het vak met vallen en opstaan.

“In het begin was het vooral vallen. Tot ik de saleskunsten van een toenmalige ervaren collega begon af te kijken. Wat een acquisitietalent! Hij kwam overal binnen en troefde alle concurrenten af. Ik dacht dat ik dat zelf nooit zou kunnen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus ik probeerde het wel. En met succes! Ik ontdekte dat je acquireren kunt leren en kreeg er steeds meer succes en plezier in. Op basis van mijn ervaringen ontwikkelde ik een methode om ook anderen te helpen dit fantastische vak onder de knie te krijgen. Zo is Dries Sales Support ontstaan.”

Wilfried Dries
De methode van Driesss is gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken, zoals VVV (Verkennen, Vertrouwen, Verleiden), RAFT (Research, Approach, First contact, Trust) en de DISC persoonlijkheidsprofielen. Hij stelde hiermee de optimale mix samen van kennis en competenties voor iedereen die wil leren acquireren.

“Wat ik heb geleerd en ervaren, wil ik anderen nu bijbrengen. Ik neem angsten, onzekerheden en teleurstellingen weg en breng er zelfvertrouwen, plezier en succes voor terug. Het is zo gaaf om te zien dat het keer op keer werkt. Hier krijg ik nooit genoeg van.”

Lianne de Visser – Persoonlijke kracht

Meer plezier in werk en leven? Begin bij jezelf!

Ik help mensen werkplezier terug te vinden of te vergroten door aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling en groei met een individueel trainingsproject of workshops voor teams.

De Persoonlijke Kracht Methodiek is onderdeel van mijn aanbod. Met de kracht & taal van kleur het beste uit jezelf en/of het team halen. De methodiek meet ratio, gevoel, werk en privé, zo kan je met kleur echt laten zien wie je bent.

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met mij en de methodiek door middel van kleur en interactie, een mini-workshop.

Aanmelden voor dit event?

De netwerkbijeenkomst is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). De bijeenkomst is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Meld je hier aan.

Let op: heb je specifieke eet-wensen als vegetarisch, veganistisch of allergieën? Geef dit dan uiterlijk een week van tevoren door aan Zeeland Business. Daarna kunnen wij niet meer garanderen hieraan te kunnen voldoen i.v.m. inkoop.