In Innovatie27 juli 20234 Minuten

Eerste golfbaan in Zeeland met driving range technologie

De Trackman Range op De Goese Golf is geopend en is hiermee de vijfde golfbaan in Nederland met deze unieke […]

De Goese Golf is de eerste golfbaan in Zeeland met driving range technologie.

De Trackman Range op De Goese Golf is geopend en is hiermee de vijfde golfbaan in Nederland met deze unieke technologie. Iedereen kan er gebruik van maken, van beginner tot gevorderde golfer.

Wij zijn verheugd dat de Trackman Range op onze golfbaan is geïnstalleerd’, aldus Geert Frommé, Algemeen Directeur van De Goese Golf. ‘Trackman is een topmerk dat universeel erkend wordt en geassocieerd wordt met toonaangevende nauwkeurigheid en kwaliteit. Balvluchttechnologie is de toekomst van de driving range en geeft oefensessies een echt doel. Ik moedig iedereen aan om de Trackman Golf App te downloaden voor de best mogelijke ervaring op De Goese Golf. Er zijn diverse golfbanen beschikbaar om te spelen op het virtuele golfsysteem en binnenkort bieden we ook onze eigen baan aan. Bezoekers kunnen deze banen spelen, meedoen aan lokale en wereldwijde toernooien of samen een spel spelen. Er is voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderden en professionals.’

Hoe werkt het? Maak een gebruikersprofiel in de gratis te downloaden mobiele app van Trackman Golf en het slaan kan beginnen. De technologie meet nauwkeurig en geeft informatie over de balgegevens, waaronder balsnelheid, totale afstand, hoogte van de balvlucht en nog veel meer. Deze informatie wordt allemaal bijgehouden in de mobiele app. Op alle 22 afslagplekken van onze vernieuwde driving range kun je gebruik maken van het Trackman systeem.

Wat maakt het zo uniek? Op de Trackman Range ervaar je golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een unieke golfervaring. Het is volledig weerbestendig en werkt onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn er diverse spellen die gespeeld kunnen worden, individueel of met een groepje en van jong tot oud.

Kom kennis maken met de Trackman Range en De Goese Golf.
Op zaterdag 26 augustus van 14:00 tot 19:00 uur organiseren wij een kennismaking dag met de Trackman Range. Kom zelf meemaken hoe laagdrempelig en leuk het is om ballen af te slaan op de vernieuwde driving range. Natuurlijk staat er een team van De Goese Golf klaar om jullie te ontvangen en wegwijs te maken met het systeem en de app. Kom een spel spelen, virtueel een ronde golf op een internationale top golfbaan of écht trainen aan jouw golfspel. Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom! Bekijk onze website voor meer informatie: www.goesegolf.nl/trackman

Over De Goese Golf
De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Iedereen is welkom voor een uitdagende ronde golf, een oefenronde op de Par-3 baan of voor de Trackman Range. Ook ons restaurant, dat uitstekend aangeschreven staat, is voor iedereen geopend. Voor lunch, diner, feest of mooi glas wijn bent u van harte welkom.
Bij De Goese Golf kan iedereen kennis komen maken met de golfsport. Er zijn volop mogelijkheden om uw eerste stappen te zetten in deze mooie en gezonde sport. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een abonnement af te sluiten voor jong en oud.

Dit bericht delen