In Events, Inspiratie, Personeel6 januari 20232 Minuten

Bijeenkomst HR Netwerk Zeeland-Live: Seminar “Optimaal inzetten van je personeel.”

Heb je personele uitdagingen op het gebied van onvervulbare vacatures, hoog ziekteverzuim, seizoensgebonden werk, hoge werkdruk of duurzame inzetbaarheid? Kom […]

Bijeenkomst

Heb je personele uitdagingen op het gebied van onvervulbare vacatures, hoog ziekteverzuim, seizoensgebonden werk, hoge werkdruk of duurzame inzetbaarheid? Kom dan naar het Seminar & Netwerkbijeenkomst over Optimaal inzetten van personeel van HR Netwerk Zeeland op 16 donderdag februari.

Leer van de ervaringen van andere Zeeuwse werkgevers en HR-collega’s en word geïnspireerd om met de verschillende tips en methodes direct aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen en discussie.

Onder leiding van dagvoorzitter Joost de Goffau horen we de ins en outs van de aanpakmogelijkheden van andere (MKB) organisaties. Welke methodes en aanpakken hebben zij gehanteerd om medewerkers in hun kracht te zetten en hun volle potentieel te benutten? Welke voorbeelden zijn er? Welke successen zijn geboekt, maar ook welke hobbels moesten worden genomen? Methodieken die effectief zijn voor elke branche en voor zowel grote als kleinere organisaties. Ook gaan we in gesprek met deskundigen van de methode Het Potentieel Pakken en het team Anders kijken naar werk. Het start met het stellen van de juiste vragen aan medewerkers. Daardoor worden verschillende knelpunten gesignaleerd die vaak op te lossen zijn. Daardoor blijken medewerkers bijvoorbeeld meer uren inzetbaar te zijn, of anders hun werk te kunnen inrichten.

Wil jij de mogelijkheden verkennen, anders naar je personele uitdagingen kijken en het potentieel pakken? Kom dan zeker naar deze bijeenkomst!

Programma:
14.00 uur: Inloop
14.30 uur: Aanvang Seminar (met aansluitende netwerkborrel!)
17.30 uur: Einde

Locatie: Schouwburg Middelburg (Molenwater 99, 4331 SG Middelburg)

Dit gratis event is alleen toegankelijk voor leden van HR Netwerk Zeeland.

Let op:
Klik hier om je aan te melden.

Graag tot ziens op 16 februari!

HR-Netwerk-Zeeland

Dit bericht delen