Laura Bakker Justion

Laura Bakker

Justion Advocaten werd in 2001 opgericht door Jolanda van Koeveringe-Dekker. Het advocatenkantoor is in de loop der jaren gestaag blijven groeien.
Met 22 advocaten, 2 juridisch medewerkers en deskundige ondersteuning richt Justion Advocaten zich met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder zuidwest Nederland. Onze expertise is gelegen op diverse rechtsgebieden waarmee onze cliënten regelmatig te maken hebben, zoals aanbestedingsrecht, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, contractenrecht, franchise, huurrecht, omgevingsrecht, overheidsaansprakelijkheid, subsidie- en staatssteunrecht. Wij werken in teams, zodat de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter gewaarborgd is.
Justion vindt specialistische kennis essentieel en daarin wordt constant geïnvesteerd. Wij zetten deze kennis niet alleen in om de belangen van cliënten op hoogwaardig niveau te behartigen, maar ook om deze met onze cliënten te delen. U kunt als standaardservice rekenen op onder meer gratis attenderingen, nieuwsbrieven en actieve kennisoverdracht in de vorm van cursussen en presentaties.
Justion Advocaten vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en is daarom sponsor van diverse sportieve en culturele evenementen. De advocaten bekleden neven- en bestuursfuncties bij diverse non-profit instellingen.
Wij staan voor u klaar. Dienstverlening op hoog niveau, toegespitst op wat u nodig heeft. Snel, pragmatisch en realistisch.

Justion advocaten
Terug naar leden