In Persoonlijke ontwikkeling, Podcast, Uitgelicht23 december 20221 Minuten

Podcastserie “Nu even Zakelijk” – Beheer je energie en blijf vitaal

Als directeur kun je tegenwoordig iets vinden van burnouts, boreouts, vitaliteit en weerbaarheid. Dit raakt je hele organisatie en niet […]

Podcastserie Nu Even Zakelijk

Als directeur kun je tegenwoordig iets vinden van burnouts, boreouts, vitaliteit en weerbaarheid. Dit raakt je hele organisatie en niet alleen de HRM-afdeling. Hoe zet jij ondernemer, zélf je krachten in voor jouw bedrijfsdoelen? Ben je klaar als ‘de juiste man of vrouw op de juiste plek’ zit? In de derde uitzending van de podcastserie “Nu even Zakelijk” onderzoeken Mira Sollie en Joke Bouwmeester het thema VitaliTIJD.

Mira laat zich interviewen door Joke. Ze nemen rustig de tijd. In elke uitzending van “Nu even Zakelijk”, staan vragen van ondernemers uit Mira’s adviespraktijk Mira Sollie | Orde in Zaken, centraal. De toon is luchtig en zonder oordeel. Herken jezelf in de ervaringen van collega-ondernemers en doe je voordeel met haar tips.

Tot slot: waar het vroeger draaide om kostenbesparing, verbeteren, draait nu alles om strategie en keuzes durven maken. Bedrijfsvoering kent geheel nieuwe thema’s die niet onbesproken mogen blijven. Mira kan jou hierbij helpen, op een gestructureerde wijze.

Meer weten over vitaliteit? Luister hier naar Mira’s podcast.

Dit bericht delen