Miranda Bekenes

Miranda Bekenes

GBG
Een uniek concept onder één dak, u kunt bij ons terecht voor press, print & sign. Wij ontwerpen, produceren en monteren vrijwel alles voor uw reclame en ontzorgen onze klanten hiermee volledig.

Wij verzorgen standaard drukwerk en digitaal drukwerk en hebben een complete afwerkafdeling. Traditioneel drukwerk vormt de basis van ons werk. Het drukken van folders, brochures, huisstijldrukwerk, visitekaartjes, boeken, tijdschriften, etc. is een belangrijke pijler van ons bedrijf. Daarnaast hebben wij de beschikking over een digitale drukpers. Deze pers zorgt ervoor dat wij snel kleine oplagen kunnen leveren.

Tevens leveren wij ook een zeer uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van afwerking. Het afwerken van onze eigen producten in eigen huis geeft ons de mogelijkheid om kwaliteit van het hoogste niveau te garanderen en vooral snel en flexibel te zijn. Vouwen, brocheren, rillen, perforeren, snijden en wire-o binden. Wij kunnen uw mailing zelfs compleet verzorgen.

Onze large format printer, de Agfa Tauro bedrukt haarscherp op vele materiaalsoorten. De combinatie met onze Zund snij en freestafel zorgt ervoor dat we in elke gewenste vorm kunnen snijden, rillen en frasen, ook geschikt voor kleine oplagen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde verpakkingen, die uitermate geschikt zijn als cadeau verpakking of relatiegeschenk. Het is ook mogelijk om beurswanden, displays, toonbanken, etalagepoppen etc. van reboard karton te maken. Ideaal voor o.a. beurzen en lezingen! Het materiaal is zeer licht, herbruikbaar en eenvoudig te demonteren en daardoor makkelijk te vervoeren!

Onze signafdeling verzorgt o.a. reclameborden, gevelreclame, vlaggen, reclamezuilen, bouwborden en autobeletteringen. Complete wanden kunnen worden voorzien van sfeerbeelden, dit zorgt voor een echte metamorfose van uw bedrijf!

GBG-Press-Print-Sign-logo
Terug naar leden