Joris Maljaars

Joris Maljaars

“Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met effectief werkgeverschap. Daarom ondersteunen, ontzorgen en adviseren we je op elk gebied waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Dit doen we met een team van ruim 50 specialisten, persoonlijk en dichtbij op 5 kantoren in Zuid-West Nederland. Je vindt ons in Terneuzen, Goes, Tholen, Breda en Rotterdam.

Effectief werkgeverschap betekent oog hebben voor de belangen van de werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever. Wij helpen je te excelleren in effectief werkgeverschap. Dat doen we met specialisten, die niet alleen ontzorgen, maar vooral ook professionaliseren. Wij zijn vooruitstrevend en zetten in op efficiency en gemak. Daarbij maken we gebruik van moderne ICT en optimaliseren we digitale HR- en salarisprocessen.

Brede expertise
Toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend zijn de kernwaarden waarmee wij dagelijks ons werk doen. Hier staan we voor. We doen dat met een volledig aanbod op het gebied van salarisverwerking en HR-dienstverlening. We hebben daarvoor salarisadministrateurs in dienst, maar ook arbeidsjuristen, pensioenadviseurs en HR-adviseurs. Onderscheidend ook, want we zijn actief binnen elk gebied van jouw werkgeverschap. Zelf verdelen we dit als volgt:

• Beleid voor personeel
• Op zoek naar personeel
• Aannemen van personeel
• Verlonen en administreren van personeel
• Ontwikkelen van personeel
• Uitstromen van personeel

Logo Sigma personeelsdiensten
Terug naar leden