Drukwerk

Drukwerk


Bij het creëren van de  ultieme mediamix, kan printmedia niet onderbreken, denk aan flyers, en brochures. Met meer dan 30 jaar ervaring in printmedia, weten wij  wat werkt en waarmee je echt impact maakt! Wij helpen met het

Denk aan het uitwerken, ontwerpen en drukken van flyers en brochures tot zelfs complete magazines. Wij kunnen meedenken in de creatie tot realisatie, maar ook bij de werving van bijvoorbeeld branded content van leveranciers en klanten in jouw magazine, brochure of flyer.

Best of both worlds

In de huidige digitale wereld, is iets tastbaars juist weer onderscheidend. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten, in tegendeel: beiden werelden kunnen elkaar versterken. Dit kan bijvoorbeeld door in promotiemateriaal en drukwerk te verwijzen naar een website of specifieke pagina.

Wij helpen jou van concept tot realisatie, maar beginnen altijd bij het uitgangspunt: wat is je doelstelling en voor welke doelgroep.

Interesse in jouw eigen print uiting? Neem contact met ons op.

Hoe gaan we te werk?

Na overleg over onder andere kleurstelling en huisstijlelementen, ontwerpen we het gewenste promotiemateriaal.

Voordat het naar de drukker gaat, laten we het uiteraard controleren of het volledig naar wens is. Het zou namelijk zonde zijn als 500 visitekaartje bijvoorbeeld in de verkeerde kleur gedrukt worden. Dus: check, check, dubbel check.

Is alles naar wens? Dan kan het ontwerp gedrukt worden! Binnen ons netwerk kennen wij uitstekende drukkers, waardoor de lijntjes in de communicatie zeer kort zijn en we snel kunnen schakelen.

Ik heb interesse in het laten verzorgen van drukwerk, contacteer mij over de mogelijkheden

    ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

    De specialisten in de creatie van jouw...